Welkom op onze vernieuwde site!

Nieuws, Site

Welkom op de vernieuwde site van Het Rode Kruis afdeling Schouwen. Zoals u kunt zien, is de layout en indeling behoorlijk aangepast.

Door een aanpassing in de huisstijl van het landelijke Rode Kruis waren wij gedwongen na te denken over de layout en indeling van onze eigen website. Op basis van de ervaringen die we afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben we gekozen voor een andere opzet. Hierbij staan gebruiksgemak en eenvoud centraal. Onze nieuwe site biedt de volgende voordelen:

  • De site is ook te bekijken in andere browsers (o.a. Firefox);
  • Pagina’s worden sneller geladen en zijn nu ook gerubriceerd;
  • Het beheer is vereenvoudigd.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Vindt u de vernieuwde site een verbetering of heeft u nog suggesties? Laat het ons weten en mail naar webmaster@rodekruisschouwen.nl

Oorkonde voor reanimatie

Nieuws

De afdeling Schouwen van het Nederlandse Rode Kruis heeft de 17-jarige Johan van der Wekken (r) uit Scharendijke – die in oktober 2008 een 68-jarige man man uit Zierikzee reanimeerde – een cursus EHBO, een cursus reanimatie en een oorkonde aangeboden.

Rode Kruis-afdelingsvoorzitter Max de Vries overhandigde hem de oorkonde. Bestuurslid Ineke Tanis: “Johan heeft zich moedig gedragen en initiatief getoond. Dat willen wij graag belonen en tegelijkertijd aandacht vragen voor reanimatie. We zouden graag zien dat meer mensen leren te reanimeren.”

Belangstellen kunnen zich melden voor een cursus reanimatie. Daarbij wordt ook uitgelegd hoe je met een Automatische Externe Defibrillator (AED) om moet gaan. Meer informatie: 0111-672094.

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Inloggen