Open dag op 2 mei a.s.

Acties, Nieuws

Medewerking ondernemers gevraagd…

Acties, Nieuws

Het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Schouwen organiseert op zaterdag 2 mei een open dag in ons gebouw, Schuitkant 5 te Burgh Haamstede.Deze dag gaan wij geld inzamelen voor de snoezelruimte van Mappa Mondo (zie bijlage).

Om deze actie te laten slagen hebben wij uw hulp nodig. Wilt u ons steunen zodat wij een mooi bedrag aan Mappa Mondo kunnen geven.U kunt ons steunen met euro`s maar ook door prijzen beschikbaar te stellen voor onze verloting.

Wilt u geld overmaken dan kunt u dat doen op girorekening 3088488 tnv Het Nederlandse Rode Kruis ovv Mappa Mondo.

Wilt u een prijsje beschikbaar stellen voor de verloting dan komen wij dat graag dinsdag 28 april bij u halen.

Misschien wilt u een mailtje sturen dat de vrijwilligers bij u een prijsje mogen halen.

Voor vragen of informatie over onze open dag kunt u bellen met Ineke Tanis 0111672094 of mailen naar j.b.tanis@wanadoo.nl .

Mobieltjes middag in Bruinisse geslaagd

Acties, Nieuws

Bruinisse – Afgelopen vrijdag 3 april jl werd er in Bru-Ville weer met succes een mobieltjes middag gehouden.Vrijdag 20 maart stond deze middag voor de vierde keer in het teken van Make a Difference Day. Dit was ook een geslaagde middag Omroep Zeeland heeft hier een opname van gemaakt en werd dinsdag 24 maart jl uitgezonden.

Het sms’en is voor meerdere aanwezige ouderen een probleem. Ik kan wel met een telefoon omgaan maar sms’en lukt nog niet. Ja, ik geloof dat het nu lukt. Als ik op vakantie ben, ga ik het eens proberen.
Dan is zo’n berichtje makkelijker dan bellen met een kaart. En ook goedkoper…..

De leerlingen van de Pr. Maurits SG uit Middelharnis gaven weer geduldig uitleg aan de ouderen. Ze vinden het heel leuk. Grappig dat ze alles durven vragen. Wij weten natuurlijk allemaal hoe het werkt, maar voor ouderen is het best moeiljk. Het geeft een goed gevoel om die mensen te helpen.

Namens het Rode Kruis Schouwen Duiveland willen we Zeeuwland, Albert Hein en de vrijwilligers bedanken voor hun medewerking.

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Inloggen